Japanske Liftning

TOP-AKUPUNKTUR

&

TOP BEAUTY

Vi kan ikke forhindre, at vi bliver ældre, men vi kan forebygge og forsinke ansigtets aldringsproces.


Japansk Lifting er en fantastisk metode, der reducerer aldringsprocessen i ansigtet. Den unikke behandlingsform forbedrer blodcirkulationen i ansigtet, virker på det dybe væv, reducerer rynker og giver slap hud ny elasticitet og spændstighed.

 

Japansk Lifting er en dejlig afslappende anti-stress behandling, der giver et naturligt ansigtsløft uden brug af smertefuld kirurgi eller indsprøjtninger.

 

Resultaterne efter et forløb med Japansk Lifting er bl.a.

 

  • Færre og mindre rynker, linjer og dybe fuger
  • Opstramning af slap hud
  • Huden bliver mere spændstig og elastisk
  • Et friskere udseende og en naturlig glød
  • Mindsker poser under øjnene
  • Ødemer (væskeophobninger) reduceres eller forsvinder helt
  • Afbalancerer kroppens og organernes funktioner
  • Virker afstressende på kroppen og ansigtsmusklerne
  • Kan afhjælpe spændingshovedpine og kæbespændinger

 


Dit ansigt sladrer:

 

Dit ansigt fortæller omverdenen og dit spejlbillede, hvem du er, og hvordan du har det.

 

Dit ansigt afslører dine følelser og din sindstilstand. Ansigtets linjer er meget nuancerede og kan med små ændringer fuldstændig forandre dit udtryk og dine signaler.

 

Ubevidst spænder vi hele tiden i ansigtets muskler, og det forstærkes, når vi er stressede, nervøse, har bekymringer, har smerter eller er anspændte.

 

Ved Japansk Lifting teknikken afspændes muskulaturen og blodgennemstrømningen forøges. Teknikken giver også en effektiv lymfedrænage, så ansigtet drænes for væskeophobninger og små hævelser bliver udglattet.

 

Poser under øjnene og misfarvninger vil blive kraftigt reduceret, og ansigtet får et afslappet og anderledes udseende, så du kan møde verden med et afspændt ansigt med mere naturlig glød, større spændstighed i huden og færre rynker og fine linjer.

 

Hævelser i kroppen kan skyldes hormonelle ubalancer og ubalancer i organerne. Dette kan Japansk Lifting også afhjælpe, da behandlingen ikke kun har effekt på ansigtet, men også påvirker resten af kroppen via akupunkturpunkter i ansigtet med forbindelse til hormonsystem og organer

 

I Japan er Japansk Lifting den helt store trend og benyttes af både kvinder og mænd til at opnå et yngre og friskere udseende.

 

Behandlingens unikke kombination af ansigts-zoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage giver tilsammen nogle helt unikke resultater. Du vil se forandring allerede efter den første behandling, men det optimale resultat opnås ved et behandlingsforløb på 10 behandlinger.

 

Et Japansk Lifting behandlingsforløb starter med 3 behandlinger på 1 uge. Derefter 2 behandlinger om ugen i de følgende uger. Efter 10 behandlinger kan du holde det opnåede resultat ved lige ved at få 1 behandling en gang om måneden.

 

 De teknikker, der anvendes, er bl.a. lange, dybe behagelige stræk af ansigtets muskler og væv. Strækkene styrker strømmen af energi gennem meridianerne, ansigtsmusklerne og ansigtets nerver.

 

Under en Japansk Lifting behandling stimuleres hele 24 akupunkturpunkter, samtidig med at behandlingen øger blodcirkulationen, fjerner toksiner, ilter væv og stimulerer produktionen af kollagen og elastin.

 

Det samlede resultat er en afbalancering af såvel ansigtet, som kroppen og organerne. Og med et kontinuerligt forløb, vil slap hud og rynker mindskes, og hudens tekstur, elasticitet og glød forbedres.

 

Din ansigt vil blive ”løftet”, og du vil se friskere og yngre ud, uden at du har været i nærheden af en kniv eller en spids nål fra en kanyle.

 


 

 Behandlingen består af:

    -  Mineralmaske smørres på med pensler.                                             
    -  Hovedbundsmassage mens masken virker.
    -  Aftørring af maske.
    -  Rosenkerneolie påsmøres ansigtet.
    -  Stimulering af de neurologiske punkter.
    -  Simulering af organzoner.
    -  Rynke- og lymfetræk.
    -  Massage med himalaya saltsten.

Pris:350 kr. pr. behandling.
   
Kontaktinformationer


Adresse: Fynsvej 60 A

5500 Middelfart, Denmark

Mobil: 6018 1239

Email: top.akupunktur@gmail.com

Åbningstidspunkter


Mandag - Fredag: 9.00 til 21.00

Weekend: 9.00 til 21.00

Ellers efter aftale.