Infrarød Sauna

TOP-AKUPUNKTUR

&

TOP BEAUTY

En infrarød sauna hjælper dig af med gener i kroppen, ved at varme dig op indefra og behandle dine smerter til ende. De infrarøde stråler opvarmer knogler, sener, led, muskler og hud på en behagelig og afslappende måde, der gør op med smertefulde områder og giver dig velværet tilbage.


De infrarøde stråler hjælper din krop med at blive sit bedste selv, så du ikke skal bekymre dig om fysiske smerter.

Saunaseancer med infrarød sauna, er, udover at være yderst virksomme, også en særdeles sikker metode til behandling af dine uønskede byrder.

Skab vedvarende resultater med behandling i infrarød sauna, der giver dig en gennemtrængende behandling af hele kroppen og styrker dit personlige velvære.


Sauna med infrarøde stråler, løfter dine byrder og fjerner det plagende besvær ved hjælp af afslappende varme, så du kan få velvære samtidig med at behandle din krop for ubehagelige gener og begrænsende smerter.


Ved udrensninger med infrarød sauna, kan du holde din krop sundere, når den ryddes for giftstoffer i hudlagene. Metoden er derfor velegnet til dig med hudproblemer som ar, sår, akne, eksem, psoriasis og hudlæsioner, men også hvis du oplever bihuleproblemer, hovedpine eller migræne. De infrarøde stråler opvarmer og renser flere lag af din hud, så du mærker forskel med det samme i form af klarere og ensformig hud, der tilmed er fornyet til fugtig og sund hud.


En sauna med infrarøde stråler kan være din vej til tiltrængt motion og fysisk sundhed, idet du forbrænder et højt antal af kalorier under saunaturen.

Andelen af forbrændte kalorier kan du sammenligne med cardio træning, hvor blot en halv time i saunaen har samme effekt som 10 kilometers løb. Infrarød saunatid er derfor den perfekte løsning for dig med bevægelsesbesvær af den ene eller anden slags, som stadig ønsker at holde din krop sund og i form. Ved behandling med infrarød sauna, kan du blandt opnå:


- Bedre dit blodomløb.

- Hele dine ømme muskler.

- Afhjælpe stive led.

- Afhjælpe forstuvninger.

- AfhjælpesSmerter og inflammationer.

- Bedre hudgener.

- Hovedpine.

- Afhjælpe træthed.

- Afhjælpe iskias-smerter.

- Udrensning af din krop så den ryddes for giftstoffer.
Priser:


1 behandling 100 kr. 


5 behandlinger 400 kr.Kontaktinformationer


Adresse: Fynsvej 60 A

5500 Middelfart, Denmark

Mobil: 6018 1239

Email: top.akupunktur@gmail.com

Åbningstidspunkter


Mandag - Fredag: 9.00 til 21.00

Weekend: 9.00 til 21.00

Ellers efter aftale.