Doktorfisk

TOP-AKUPUNKTUR

&

TOP BEAUTY

Aldrig før har det været mere populært at blive behandlet af Garra Rufa fisken, som også går under navnet doktorfisk. Flere og flere mennesker har efterhånden fået øjnene op for denne fantastiske. Garra Rufafisken har en nærmest helbredende effekt på visse former for lidelser, og det er netop derfor den har fået navnet doktorfisk. Fordi at den har hjulpet flere tusinder af mennesker af med lidelser. som eksempelvis hård hud, visse former for eksem, psoriasis, døde hudceller som kan være generende for ens fødder og hænder.


Doktorfisk (Garra rufa) er en type fisk, som stammer fra Tyrkiet, hvor de lever i flodsystemer og varme kilder. De er blevet integreret i mange spa-faciliteter, hvor de spiser huden hos patienter med psoriasis, eksem, tør eller hård hud samt andre hudsygsomme. Behandling med doktorfisk har vist at mildne symptomerne ved psoriasis, men det er ikke en kur mod sygdommen.

Doktorfiskene har et enzym kaldet diathanol i deres spyt, som efterlades som en hinde på huden efter en fiskespa behandling og dette enzym er med til at gøre fødderne bløde samt nedsætte den hurtige celledeling .


Det er siden hen blevet en glæde for mange patienter med bl.a psoriasis, akne, eksem, børneeksem, hård hud med mere. Fiskene har ingen tænder men et meget effektiv sug, så de ikke beskadiger det raske hud. Man skal passe på at det er den ægte Garra Rufa, da efterligningerne har tænder. Den ægte Garra Rufa har desuden et sekret, Dithanol, som giver sundere celler som ikke har behov for at producere flere celler som ved psoriasis.

 

Fiskene giver desuden en behagelig form for micro massage, fjerner neglebånd på tæerne samt hård hud. Så selv om man ikke har nogen hudproblemer, er det en behagelig og sjov wellness oplevelse

 

.

Regler som bør følges inden behandling af doktorfisk

 

VIGTIG INFORMATION

 

Fiskene tåler ikke steorider/cortison.

 

Bruger du dette i forbindelse med en hudlidelse, er det vigtigt at det følgende bliver overholdt:

 

7 dage inden behandling, må der ikke anvendes cortisonholdige præperater på de hudområder, der kommer i kontakt med fiskene.

 

Har du åbne sår, kan vi desværre ikke tilbyde behandling.

 

Lider du af Sukkersyge type 1 , Aids/ hiv eller leverbetændelse kan vi desværre ikke tilbyde behandling.

 

Inden behandlingen må du ikke bruge sæbe og cremer med parfume, da fiskene ikke kan tåle det.

 

Smykker, neglelak og lignende skal fjernes inden behandlingen dagen før.

 

Jo flere døde hudceller du har, jo mere interesserede er fiskene. Det er derfor vigtigt at du inden en Garra Rufa behandling ikke på forhånd selv fjerner døde hudceller, da fiskene, så ikke er interesserede i dig, da de jo så ikke får noget at spise.

 

Du starter med et fodbad inden du kommer ned til fiskene.

 

 Det gør ikke ondt, men det kan kilde mens fiskene fjerner døde hudceller, hård hud m.m.

 

Mens doktorfisken arbejder udskiller den et lindrende enzymholdigt sekret.

 

Man skal ikke tørre sig kraftigt med håndklæde, man må meget gerne dryppe af, da Garra Rufaen har et enzym i munden som er med til at blødgøre, heling effekt og give en sundere hud

 

Efter hver behandling er det godt at smører dig godt ind i en fed creme.

 

Drik rigeligt med vand i løbet af dagen, da en fisketerapi er med til at sætter turbo på udrensningen af kroppen.

 

Prisen:


100 kr. pr. person.

Kontaktinformationer


Adresse: Fynsvej 60 A

5500 Middelfart, Denmark

Mobil: 6018 1239

Email: top.akupunktur@gmail.com

Åbningstidspunkter


Mandag - Fredag: 9.00 til 21.00

Weekend: 9.00 til 21.00

Ellers efter aftale.